Sol·licitar informació
Inici     Classes d’idiomes per a empreses     Classes d’anglès per a empreses
Inici     ...     Classes d’anglès per a empreses

Classes d’anglès per a empreses

Inverteix en les classes d’anglès per a empreses que ofereix Ziggurat per millorar les competències professionals del teu equip. I porta’l a un altre nivell!

Creem el teu pla d’anglès per a empreses a mida

Gràcies a un diagnòstic inicial, dissenyem cursos d’anglès per a empreses adaptats al nivell i al perfil de la teva plantilla. I creem un pla de classes personalitzades tenint en compte les seves necessitats.

Fa dues dècades que ensenyem idiomes a companyies de tots els sectors, amb professorat nadiu, classes dinàmiques i continguts personalitzats, per poder aplicar al lloc de treball tot el que s’ha après.

Tria la teva modalitat preferida per a les classes d’anglès per a empreses

Les nostres classes d’anglès per a empreses són flexibles i s’adapten a les necessitats dels teus equips

Classes d’anglès virtual per a empreses

Impartim classes en directe, en grup o individuals, per mitjà de Zoom, perquè el teu equip s’hi connecti des de qualsevol lloc i dispositiu, i la teva empresa estalviï despeses de desplaçament. Són classes amb una durada mínima d’una hora i amb el mateix valor pedagògic que les classes d’anglès presencials.

Cursos d’anglès online per a empreses

Oferim cursos en línia d’anglès general i d’anglès professional (English for Work o Business English) i cursos d’espanyol per a estrangers. Tots inclouen activitats tutoritzades de speaking per telèfon. Les llicències poden ser de 3, 6 i 12 mesos.

Classes d’anglès presencial per a empreses

Consulta la disponibilitat del professorat nadiu per impartir classes presencials a la teva empresa, tant grupals com individuals, en funció de les vostres necessitats. Aquestes classes tenen una durada mínima d’una hora i mitja.

Ens desplacem per impartir classes d’anglès per a empreses

Tenim un sistema pedagògic propi per poder oferir-te la formació en anglès a mida que necessites per al teu negoci. Els nostres clients valoren la proximitat i l’adaptabilitat
BARCELONA
Treballem amb empreses de Barcelona amb continguts totalment personalitzats, que s’adapten a tots els perfils dins l’organització: directius, comandaments intermedis, comercials, etc. Ens avalen més de vint anys d’experiència.
MÉS INFORMACIÓ
MADRID
Si la teva empresa té la seu a Madrid, el nostre professorat pot desplaçar-se a les vostres oficines per impartir-hi classes presencials d’anglès. Confia en el nostre equip, que ha treballat amb més de 500 empreses de tots els sectors.
MÉS INFORMACIÓ
VALENCIA
Ens desplacem fins a les teves instal·lacions a València per impartir-hi classes d’anglès per a empreses i fer que el teu equip pugui millorar el nivell de manera eficient, amb continguts adaptats al negoci.
MÉS INFORMACIÓ

Bonifica els teus cursos d’anglès per a empreses amb Ziggurat

L’equip administratiu de Ziggurat està especialitzat en formació per a empreses, per això et pot ajudar a coordinar tot el pla de formació, inclosa la gestió de les bonificacions.

Totes les empreses disposen d’un crèdit anual per classes d’anglès que poden bonificar-se en funció del nombre d’empleats. T’assessorem i gestionem aquests crèdits per a que el teu negoci es pugui beneficiar de tots els avantatges de l’aprenentatge d’idiomes.

Informa’t sobre els ajuts que pot rebre la teva empresa per millorar el nivell d’anglès del teu equip.

Preguntes freqüents

Per què invertir en un curs d’anglès per a la teva empresa?

Flecha

Invertir en classes d’anglès per a empreses et permetrà créixer, perquè:

 • Millorarà la comunicació amb els teus clients internacionals
 • Facilitarà les negociacions amb els teus socis estrangers
 • Aportarà més valor al teu negoci perquè millorarà la vostra imatge
 • Augmentarà les oportunitats de negoci de la teva companyia
 • Permetrà oferir una millor atenció a tots els clients
 • Atraurà i fidelitzarà talent

Quina durada tenen els cursos d’anglès per a empreses de Ziggurat?

Flecha

 • Es pot triar tant l’inici com el final de la formació i els horaris
 • Molts dels nostres clients ens trien per impartir formació contínua d’idiomes entre setembre i juliol, però la durada dels cursos d’anglès per a empreses de Ziggurat pot variar en funció de les necessitats de cada companyia.
 • Programem cada pla de formació d’anglès de manera personalitzada, consensuant els objectius i els continguts que es demanin.

Es fa un seguiment personalitzat dels cursos d’anglès per a empreses?

Flecha

 • A Ziggurat mesurem el compliment dels objectius pedagògics fixats a l’inici de la formació.
 • Per a que hi hagi més transparència, disposem d’un Campus Virtual que permet que l’alumnat, i les persones responsables de la formació, puguin accedir a tots els detalls del curs.
 • També elaborem informes d’assistència, fem una avaluació contínua i enviem enquestes de satisfacció.
 • A més a més, s’assigna un tutor a cada persona, amb qui es posa en contacte diverses vegades durant la formació, per fer-ne un seguiment i saber si es compleixen les expectatives de l’alumnat.

Quines habilitats adquirirà el teu equip després de fer un curs d’anglès per a empreses?

Flecha

Amb les classes d’anglès per a empreses de Ziggurat, podràs millorar les competències del teu equip perquè el vostre negoci sigui més competitiu. Així, aconseguireu:

 • Perdre la por de parlar en anglès
 • Millorar la fluïdesa en les converses
 • Comunicar-vos per escrit amb més claredat i concisió
 • Iniciar converses formals i informals necessàries per al negoci
 • Transmetre més seguretat i professionalitat als socis i als clients