Sol·licitar informació
Inici     Classes d’idiomes per a empreses     Classes de català per a empreses
Inici     ...     Classes de català per a empreses

Classes de català per a empreses

Ja coneixes la importància que té mantenir una comunicació efectiva amb clients, proveïdors i socis comercials. I, si la teva companyia opera a Catalunya, necessites que el teu equip domini el català per a poder aprofitar totes les oportunitats de negoci que es presentin. Per això, a Ziggurat t’oferim un pla personalitzat de classes de català per a empreses.

Creem el teu pla personalitzat de català per a empreses

A Ziggurat sabem que cada organització té unes necessitats diferents. Per això, dissenyem un pla de classes en català a mida, amb tot el que necessites perquè el teu equip pugi de nivell:

  • Fem un diagnòstic inicial per a planificar les classes de català segons el nivell i el perfil de l’equip.
  • Tenim professorat natiu, titulat i amb una àmplia experiència.
  • Impartim classes de català per a empreses molt dinàmiques i pràctiques.
  • Adaptem el contingut a les vostres necessitats perquè sigui aplicable al dia a dia del negoci.

El nostre objectiu és que el teu equip pugui treure el màxim partit a les classes de català per a empreses, amb continguts personalitzats i rellevants.

Tria la modalitat que prefereixis per a les classes de català per a empreses

A Ziggurat oferim diferents modalitats de classes de català perquè pugueu triar la que s’adapti millor a les necessitats de la vostra organització. També podreu triar els horaris i les dates d’inici i final dels cursos.

Classes de català virtuals i telefòniques per a empreses

Per evitar desplaçaments, oferim classes de català virtuals d’un mínim d’una hora i classes telefòniques a partir de 30 minuts, amb una estructura clara on es prioritza la conversa per millorar la comunicació de l’equip.

Classes de català presencials per a empreses

Les classes inclouen material pedagògic que comparteix el professorat durant les classes i, als que es pot accedir lliurament a través del Campus Virtual.

Bonifica els teus cursos de català per a empreses amb Ziggurat

Mitjançant FUNDAE, amb Ziggurat pots bonificar les classes de català per a empreses. Ens ocupem de tot!

  • T’informem sobre les ajudes disponibles.
  • T’ajudem en la gestió dels teus crèdits.
  • T’assessorem sobre els beneficis als que pot accedir la teva empresa segons el nombre de persones de la plantilla.
  • Coordinem el teu pla de formació a mida.

No perdis aquesta oportunitat perquè el teu equip millori les competències professionals!

Preguntes freqüents

Quant temps és necessari per a aprendre català a la meva empresa?

Flecha

Cada empresa té unes necessitats diferents i cada persona parteix d’un nivell diferent. Per això, la durada de les classes de català pot variar.

A Ziggurat planifiquem la formació segons els objectius que vulgueu aconseguir, adaptem els continguts a les vostres necessitats i tenim en compte el perfil de l’equip i el sector d’activitat de l’empresa.

Quins són els horaris disponibles per a les classes de català per a empreses?

Flecha

A Ziggurat t’oferim flexibilitat perquè les classes de català per a empreses siguin totalment a mida. Això significa que pots triar els horaris de les classes en funció de les necessitats.

També pots ajustar la durada del curs a les necessitats de l’equip i triar quan voleu iniciar la formació i quan voleu acabar-la.

Com s’avalua el progrés dels participants a les classes de català per a empreses?

Flecha

Després de fer l’avaluació del nivell de l’equip, i tenint en compte els objectius de la formació, consensuem un pla formatiu.

El nostre compromís és aconseguir que el teu equip pugi de nivell amb les nostres classes de català per a empreses, amb la finalitat que pugui aplicar tots els coneixements adquirits en el dia a dia i que sigui una inversió per a l’empresa.

Per assegurar-nos que es compleixen les metes marcades, fem un seguiment continu de la formació i avaluem el progrés i el rendiment de l’equip. D’aquesta manera, comprovem que es compleixen els objectius que es plantegen a l’ inici.