Sol·licitar informació
Inici     Altres serveis per a empreses
Inici     Altres serveis per a empreses

Presentacions ZEN

L’objectiu d’aquest workshop, que imparteix Matthew Ray des de 2012, és practicar tècniques per a donar presentacions ben organitzades que permetin comunicar eficaçment amb l’audiència. Està inspirat en el llibre Presentació Zen de Garr Reynolds.

“Un bon presentador, neix o es fa” Escoltar un ponent que ens influeixi, ens emocioni i ens faci reflexionar és un regal que sempre agraïm. Normalment quan això passa ens sembla que el ponent està improvisant, que tot flueix amb total normalitat: no està actuant, és present en aquest precís moment, com si digués per primera vegada el que ens està explicant. Tots podem commoure i impactar a l’audiència si ens ho proposem i si seguim les regles ‘zen’: moderació en la preparació, senzillesa en el disseny i naturalitat en l’exposició.” Matthew Ray.

Aquest workshop permet:

  • Organitzar i simplificar les teves presentacions. Less is habiti.
  • Crear presentacions amb una estructura lògica i senzilla que facilita la comprensió de la informació que vols comunicar.
  • Adaptar les teves presentacions a cada públic al qual et presentes.
  • Enganxar a l’audiència des del principi.
  • Crear presentacions gràfiques (power point, prezi…) que impactin a l’audiència.
  • Modular la veu i usar pauses per a emfatitzar punts clau.
  • Eliminar “crosses” que entorpeixen la comunicació.
  • Usar el cos i els gestos d’una manera coherent que fomenta la comunicació.

Business Workshops
Tallers pràctics d'entre 4 i 12 hores per a portar a un altre nivell les habilitats comunicatives del teu equip (Presentations, Meetings, Socializing, Negotiation, etc.).
CONTACTE
My English Coach
Programa dissenyat per transformar creences limitants sobre l'aprenentatge de l'anglès. Facilitat per Matthew Ray, amb més de 25 anys d'experiència, ofereix sessions virtuals grupals per crear un pla d'estudi eficaç i canviar l'actitud per abordar l'aprenentatge amb èxit.
CONTACTE
Exàmens oficials
Estem certificats com a centre preparador d'exàmens oficials de Cambridge. I un dels éxamenes més demandats és el Linguaskill, un test amb resultats ràpids i precisos. Demana'ns informació.
CONTACTE

Masterclass

És una sessió d’1 hora (presencial o virtual) que imparteix Matthew Ray, director de Ziggurat, abans de començar qualsevol formació. L’objectiu és explicar com aprendre un idioma en menys temps, així com brindar eines i consells per a vèncer limitacions mentals i afrontar amb èxit l’aprenentatge. Matthew demostra que, si no s’ha tingut èxit amb els idiomes fins ara, és perquè no s’ha abordat l’aprenentatge de manera correcta.