Sol·licitar informació
Inici     Classes d’idiomes per a empreses     Classes d’anglès per a empreses     Classes d’anglès per a empreses a Madrid
Inici     ...     Classes d’anglès per a empreses     Classes d’anglès per a empreses a Madrid

Classes d’anglès per a empreses a Madrid

Ziggurat t’ofereix classes d’anglès per a empreses a Madrid amb un sistema pedagògic propi i un pla de formació a mida. Porta el teu equip a un altre nivell!

Formació d’anglès a mida per a empreses a Madrid

Adaptem les nostres classes d’anglès per a empreses a Madrid a les necessitats del teu negoci, en funció del nivell de l’equip, del perfil professional o del sector en què opera la teva organització.

Disposem de diferents opcions formatives per a millorar les competències lingüístiques del teu equip. Planteja’ns quines necessitats té el teu negoci i t’ajudarem a triar el model d’aprenentatge que s’ajusti més bé als teus objectius.

Podràs triar entre modalitat presencial (classes d’anglès in-company en grup o individuals) i modalitat online (classes virtuals). Les dues modalitats ofereixen una formació dinàmica i àgil amb contingut adaptat al teu negoci.

CONTINGUTS PERSONALITZATS

A Ziggurat disposes de formació d’anglès a mida per a empreses a Madrid. Estudiarem les teves necessitats per poder planificar uns continguts totalment personalitzats.

PROFESSORAT NATIU

El nostre professorat nadiu i titulat té una àmplia experiència en l’ensenyament d’idiomes a empreses, treballant tant amb càrrecs directius com amb comandaments intermedis, comercials, etc. Deixa el teu equip a les millors mans.

PROVA DE NIVELL

No importa quin nivell d’anglès tingui el teu equip. Farem una prova prèvia per adaptar les classes als vostres objectius. Amb l’anglès per a empreses de Ziggurat, apujaràs el nivell del teu equip per fer-lo més competitiu.

Millora les habilitats lingüístiques del teu equip amb els nostres cursos d’anglès per a empreses a Madrid

Professorat nadiu, classes dinàmiques, continguts personalitzats, masterclass a l’inici de cada formació i un Campus Virtual amb recursos pedagògics a disposició de l’alumnat. Tot això ho trobaràs a Ziggurat per a apujar el nivell d’anglès del teu equip i, a més:

 • Millorar la fluïdesa en la conversa amb socis i clients
 • Permetre una comunicació escrita més clara i concisa
 • Iniciar converses formals i informals útils per al negoci
 • Transmetre més seguretat professional amb companys i clients d’altres països

Els nostres cursos d’anglès per a empreses a Madrid milloren les habilitats lingüístiques del teu equip perquè la seva feina sigui més eficient i productiva. Així, creixeran les persones i la vostra organització.

Graphic

Metodologia ZIGGURAT per a la formació d’anglès a Madrid

A Ziggurat tenim un sistema pedagògic propi que busca l’eficàcia formativa, perquè el temps és un valor molt preuat per a les organitzacions. La nostra formació inclou:

 • Prova de nivell inicial online
 • Masterclass
 • Coach per a dinamitzar l’aprenentatge
 • Pla d’estudis amb objectius i continguts personalitzats
 • Accés a recursos pedagògics del nostre Campus Virtual
 • Seguiment mitjançant informes d’assistència, avaluació contínua i enquestes de satisfacció

PREGUNTES FREQÜENTS

Les classes d’anglès per a empreses a Madrid de Ziggurat es poden bonificar?

Flecha

Tots els cursos d’anglès per a empreses de Ziggurat es poden bonificar mitjançant la Fundació Estatal per a la Formació per a l’Ocupació (FUNDAE). T’assessorem en la gestió d’aquests crèdits perquè la teva empresa es pugui beneficiar de tots els avantatges de disposar d’una formació d’anglès de qualitat.

La formació d’anglès per a empreses a Madrid s’adreça a diferents nivells?

Flecha

Els nostres cursos d’anglès per a empreses a Madrid estan adaptats al nivell dels teus equips, per això fem una avaluació prèvia amb la finalitat de conèixer les seves necessitats. A més, personalitzem els continguts segons els perfils professionals: directius, comandaments intermedis, comercials, etc.

Quina durada té cada classe i quina freqüència es recomana?

Flecha

En funció de la modalitat de classes d’anglès que es triï, la durada mínima pot variar: a partir de 30 minuts per a les classes telefòniques, a partir d’una hora per a les classes online (virtuals) i un mínim d'una hora i mitja per a les classes presencials. La freqüència dependrà de les necessitats de cada empresa, i això es pot avaluar amb l’eina Language Calculator, que t’indica el temps que necessitarà el teu equip per a assolir el nivell d’anglès desitjat en funció del nivell inicial.

Quins recursos pedagògics inclouen les classes d’anglès per a empreses a Madrid?

Flecha

Perquè l’aprenentatge sigui més eficient, oferim a l’alumnat nombrosos recursos pedagògics que li permetran refermar els coneixements aixi com practicar i avaluar el seu progrés:

 • English Level Test. Permet a cada persona saber quin nivell d’anglès té
 • Campus Virtual. L’alumnat pot accedir al calendari de les classes, descarregar-se tasques, veure les avaluacions i accedir a webinars. I els responsables de formació tenen accés a tots els detalls de les classes: assistència, progrés, avaluacions, etc.

Language Calculator. Amb aquesta eina pròpia, podràs calcular quant de temps haurà d’invertir el teu equip per assolir el nivell que necessita