La nostra visió
Volem que les empreses entenguin els idiomes com a eines de desenvolupament i demostrar que tothom té la capacitat d'aprendre idiomes.

Servei integral d’idiomes per a empreses

Coordinem tot el procés del pla de formació a través de la nostra plataforma: des del diagnòstic inicial fins a la impartició de continguts personalitzats. Acompanyem els responsables de formació en la gestió de les bonificacions i fem un seguiment minuciós de cada programa de formació perquè es compleixin els objectius pactats.
Alguns dels clients que han confiat en nosaltres
Testimonis
Equip Ziggurat
Som un equip administratiu i pedagògic especialitzat en la formació per a empreses. Comptem amb professorat nadiu, estable, amb poca rotació i més de 12 anys de mitjana d'experiència en l’ensenyament d’idiomes.
Tecnologia al servei de les persones
Apliquem la tecnologia amb sentit buscant les metodologies més eficients. Ens escoltem els nostres clients i el nostre equip per tal de millorar de forma constant la nostra avançada plataforma de gestió. La tecnologia és un mitjà; el nostre fi és que l'alumnat aconsegueixi els seus objectius.
Daily Vitamin
La nostra lliçó d'anglès diària gratuïta de la qual ja gaudeixen més de 20.000 persones! Vols subscriure-t’hi? També podràs descarregar-te les Practice Activities mensuals.
Voleu que formi part de la intranet de la vostra organització?
Contacta
Si voleu impulsar la vostra organització parlant idiomes, us escoltem!

  ZIGGURAT LANGUAGE SERVICES SL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

  Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:

  Subscripció
  Subscriu-te i rep per correu electrònic la Daily Vitamin, la nostra lliçó diària d'anglès. Un cop t’hagis registrat, també podràs accedir a les descàrregues de les Practice Activities mensuals.

  ZIGGURAT LANGUAGE SERVICES SL, com a responsable del tractament, tractarà les teves dades amb la finalitat d’enviar-te la nostra newsletter. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.

  Configuración de cookies