Sol·licitar informació
Inici     Classes d’idiomes per a empreses
Inici     Classes d’idiomes per a empreses

Idiomes per a empreses: la millor inversió per als teus equips i clients

Les nostres classes d’idiomes per a empreses faran que el teu equip millori les seves competències professionals mitjançant una formació personalitzada i adaptada al seu perfil i nivell.

Formació a mida d’idiomes per a empreses

A Ziggurat entenem que saber idiomes per als negocis és fonamental per assolir l’èxit

Classes virtuals

Podreu assistir des de qualsevol lloc i dispositiu a les classes virtuals per Zoom en directe (grupals o one-to-one). Són classes duna hora mínima de durada, amb el mateix valor pedagògic que les presencials, sense costos de desplaçament. Les telefòniques one-to-one són a partir de 30'. Totes tenen accés al Campus Virtual amb recursos pedagògics.

Classes online d’idiomes

Comptem amb cursos en línia d'anglès que inclouen activitats de speaking tutoritzades per telèfon. Es pot triar entre cursos en línia d'anglès general, anglès professional (English for Work o Business English) i també cursos en línia d'espanyol per a estrangers. Les llicències poden ser de 3, 6 i 12 mesos.

Classes presencials

Oferim classes d'idiomes in company per a empreses, que s'adapten a les necessitats de la vostra organització: des de formació contínua i cursos intensius, fins a seminaris de negocis per a tot tipus de sectors. A més, el nostre alumnat disposa d´un Campus Virtual per accedir als nostres recursos pedagògics.

Descobreix els idiomes per a empreses que posem a la teva disposició

Per què triar Ziggurat com a proveïdor d’aprenentatge d’idiomes per a empreses?

Tot seguit tens tres motius per triar Ziggurat per a la formació en idiomes de la teva empresa:
EXPERIÈNCIA

Vam començar a ensenyar idiomes a empreses el 2003, per això us beneficiareu de dues dècades d’experiència en el camp de la capacitació lingüística corporativa.

PERSONALITZACIÓ

Hem impartit més de 3.500 cursos a més de 500 organitzacions de tots els sectors, sempre personalitzant-ne els continguts i adaptant les classes a les necessitats específiques de les empreses i als objectius d’aprenentatge dels equips.

SISTEMA PEDAGÒGIC

Els nostres clients valoren la proximitat, la professionalitat del professorat i el nostre compromís perquè es compleixin les seves expectatives. Gaudireu de tot això gràcies a un sistema pedagògic propi, que facilita una formació en idiomes eficaç i útil per a les empreses.

Impulsa el creixement de la teva organització amb la formació bonificada d’idiomes per a empreses

Tots els cursos d’idiomes per a empreses que impartim a Ziggurat es poden bonificar per FUNDAE. Això et permetrà beneficiar-te de tots els avantatges d’una formació d’idiomes de qualitat:

  • El teu equip podrà iniciar converses formals i informals amb socis i companys que milloraran les oportunitats de negoci de la teva empresa.
  • Les comunicacions escrites en altres idiomes seran més clares i, per tant, més efectives.
  • La imatge d’empresa guanyarà rellevància perquè el teu equip transmetrà seguretat professional davant dels clients i dels socis internacionals.
  • Les persones de la teva organització podran desenvolupar-se, un aspecte clau per a atraure talent i fidelitzar-lo.

T’acompanyem en totes les gestions perquè el teu equip i la teva organització creixin.

Coneix el nivell d’idiomes de la teva plantilla fent una prova de nivell per a empreses

Per saber si has de contractar els nostres serveis per a empreses, oferim:

  • English Level Test. Permet que cada persona conegui el seu nivell d’anglès actual per poder adaptar la formació a les seves necessitats i objectius.
  • Language Calculator. Amb aquesta eina pròpia, podràs calcular quant de temps necessitarà el teu equip per assolir el nivell adequat tenint en compte el seu nivell d’idiomes inicial.

El professorat altament qualificat de Ziggurat ofereix suport continu i feedback personalitzat per garantir un progrés efectiu. A més, els nostres programes d’idiomes per als negocis estan dissenyats per a maximitzar els resultats de les empreses i reforçar el seu avantatge competitiu al mercat.

Preguntes freqüents

Quins tipus de cursos d’idiomes per a empreses oferim a Ziggurat?

Flecha

A Ziggurat, les classes d’idiomes per a empreses s’adapten tant al nivell com a les necessitats del teu equip. Impartim classes de manera presencial, virtual i telefònica, i també disposem de cursos online. A banda de l’anglès, oferim francès, italià, portuguès, alemany, xinès, rus, català i espanyol per a estrangers, amb total garantia de qualitat, a qualsevol empresa i ubicació geogràfica.

Quin professorat imparteix els cursos d’idiomes per a empreses?

Flecha

El professorat és nadiu, titulat i amb una gran experiència ensenyant idiomes a empreses. A més, ha viscut en primera persona les dificultats d’aprendre un idioma estranger, per això pot implicar-se totalment per ensenyar i aconseguir que l’alumnat mantingui el que ha après. D’altra banda, bona part del professorat ha treballat anteriorment en d’altres sectors, per això pot empatitzar amb professionals d’empreses de tota mena.

Quins són els beneficis de la capacitació en idiomes per a empreses?

Flecha

La capacitació en idiomes per a empreses permet una comunicació efectiva amb els clients i els socis internacionals, millora les habilitats de negociació, amplia l’abast del mercat i fomenta la col·laboració multicultural. També enforteix la imatge de l’empresa, augmenta la competitivitat global, atreu talent i facilita l’adaptació a entorns internacionals en constant canvi. Tot són avantatges!