Sol·licitar informació
Inici     Classes d’idiomes per a empreses     Classes d’alemany per a empreses
Inici     ...     Classes d’alemany per a empreses

Classes d’alemany per a empreses

Amb les classes d’alemany per a empreses de Ziggurat podràs millorar les competències professionals del teu equip amb una formació a mida que obrirà noves oportunitats al teu negoci. El nostre sistema pedagògic està dissenyat perquè pugeu de nivell!

Creem un pla d’alemany a mida per a empreses

Fa dues dècades que ensenyem idiomes en empreses de tots els sectors, amb un pla acadèmic personalitzat a partir del nivell i el perfil de cada persona:

 • Fem un diagnòstic inicial.
 • Dissenyem una formació a mida per a la teva empresa.
 • Marquem uns objectius en funció de les vostres necessitats.
 • Impartim classes personalitzades en la modalitat que triïs.
 • Fem seguiment del progrés del teu equip.

Per a això, comptem amb professorat natiu, titulat i amb experiència. Les classes són dinàmiques i amb continguts adaptats, per a poder ser aplicats en el lloc de treball.

Tria la modalitat que prefereixis per a les classes d’alemany per a empreses

A Ziggurat pots triar la modalitat formativa que prefereixis. T’oferim la màxima flexibilitat per adaptar-nos a les necessitats del teu equip amb les classes d’alemany per a empreses.

Alemany virtual o telefònic per a empreses

Les classes virtuals tenen una durada mínima d’1 hora (i de 30’ les telefòniques) i estan dissenyades perquè l’equip millori la comunicació en aquest idioma. És una formació amb una estructura clara i continuïtat entre sessions, amb la qual s’eviten desplaçaments.

Alemany presencial per a empreses

T’oferim diferents opcions de classes d’alemany per a empreses en modalitat presencial (formació in company): cursos intensius, seminaris de negocis i formació contínua. L’alumnat tindrà accés a un Campus Virtual per a accedir a les activitats que li proposi el professorat després de cada classe.

Bonifica els cursos d’alemany per a empreses amb Ziggurat

Tota la formació d’idiomes de Ziggurat es pot bonificar mitjançant FUNDAE. T’informarem de les ajudes disponibles i t’ajudarem a gestionar-les perquè puguis beneficiar-te de la formació a mida en alemany per a empreses.

Preguntes freqüents

Les classes d’alemany per a empreses poden adaptar-se a nivells diferents?

Flecha

A Ziggurat proporcionem una formació a mida, dissenyada de forma personalitzada en funció del nivell del teu equip i del seu perfil professional.

 • Fem un diagnòstic inicial per conèixer el nivell de cada persona.
 • Marquem uns objectius en funció de les vostres necessitats.
 • Dissenyem un pla acadèmic a mida.
 • Treballem amb contingut personalitzat per a empreses de tots els sectors.
 • Ens adaptem a perfils professionals diferents.
 • Avaluem el rendiment per saber si es compleixen els objectius marcats.

La formació d’alemany per a empreses està pensada perquè el teu equip pugui aplicar tot el que ha après en benefici del vostre negoci.

Quins són els beneficis d’aprendre alemany per a les empreses?

Flecha

Les classes de Ziggurat d’alemany per a empreses poden ser molt beneficioses per al desenvolupament professional del teu equip i el creixement del negoci:

 • L’aprenentatge d’aquest idioma facilitarà l’expansió de l’empresa al mercat europeu, ja que és una de les llengües més parlades.
 • Conèixer l’idioma d’una de les grans potències econòmiques del món pot obrir-te noves oportunitats de negoci i col·laboració.
 • Poder comunicar-se en alemany millorarà la imatge de la teva empresa davant els vostres clients internacionals.