Sol·licitar informació
Inici     Classes d’idiomes per a empreses     Classes d’italià per a empreses
Inici     ...     Classes d’italià per a empreses

Classes d’italià per a empreses

Vols millorar les competències professionals del teu equip? A Ziggurat t’oferim formació d’italià per a empreses a mida a través d´un sistema pedagògic que permet aplicar el que s’aprèn en el dia a dia del negoci. T’ajudem a crear oportunitats noves per a continuar creixent!

Creem el teu pla personalitzat d’italià per a empreses

Si vols pujar el nivell del teu equip, necessites un pla acadèmic personalitzat que s’adapti a les teves necessitats i els teus objectius. A Ziggurat, ens adaptem al nivell i al perfil de l’alumnat:

 • Fem un diagnòstic inicial per planificar de forma personalitzada les vostres classes d’italià per a empreses.
 • Dissenyem formació a mida perquè el teu equip aconsegueixi els objectius.
 • Impartim classes amb contingut adaptat a les vostres necessitats en la modalitat acadèmica que trieu.
 • Tenim professorat natiu, titulat i amb una àmplia experiència.
 • Fem seguiment dels progressos de l’equip.

Les classes són dinàmiques, s’adapten a les necessitats de tots els sectors professionals i serveixen per a aplicar el que s’aprèn al lloc de treball.

Tria la teva modalitat preferida per a les classes d’italià per a empreses

Després de més de dues dècades ensenyant idiomes en empreses, sabem que cada persona té unes necessitats diferents. Per això, tens l’oportunitat de triar la modalitat formativa que s’ajusti millor a les vostres preferències.

Italià virtual o telefònic per a empreses

Impartim classes virtuals d’un mínim d’una hora i telefòniques a partir de 30 minuts. El teu equip gaudirà de classes amb una estructura clara per a perfeccionar les habilitats comunicatives en italià, sense haver de desplaçar-se.

Italià per a empreses presencial

Oferim diferents opcions de classes d’italià per a empreses en modalitat presencial (formació in company): Formació contínua, cursos intensius y seminaris de negocis. A més, l’alumnat tindrà accés a activitats i recursos pedagògics que el professorat li deixarà al Campus Virtual.

Bonifica els teus cursos d’italià per a empreses amb Ziggurat

Amb Ziggurat pots bonificar les classes d’italià per a empreses mitjançant FUNDAE. T’ho posem molt fàcil!

 • T’informem de les ajudes disponibles.
 • T’ajudem a gestionar els teus crèdits.
 • T’assessorem sobre els beneficis als quals pot accedir la teva empresa segons el nombre d’empleats.
 • Coordinem el teu pla formatiu a mida.

Preguntes freqüents

Quant temps és necessari per a aprendre italià per a empreses?

Flecha

Sabem que l’aprenentatge d’un idioma requereix temps i depèn de nombrosos factors, com ara el nivell de partida, el grau de compromís i que els continguts siguin rellevants per a cada persona. Per això, a Ziggurat ens adaptem a totes les necessitats:

 • Fem una avaluació prèvia del nivell de l’equip per poder ajustar-nos als seus objectius.
 • Dissenyem un pla personalitzat amb classes d’italià per a empreses a mida: continguts, perfil professional, sector d’activitat...
 • Ajustem la durada dels cursos a les necessitats de l’equip.
 • Deixem triar tant l’inici com el final de la formació, i també els horaris de les classes.

Consensuem un pla formatiu i uns objectius i, en funció del nivell inicial, calculem el temps necessari per a assolir les competències professionals en italià.

Quins són els horaris disponibles per a les classes d’italià per a empreses?

Flecha

A Ziggurat oferim diferents modalitats acadèmiques perquè puguis triar la formació que més et convingui, i això inclou flexibilitat en els horaris de les classes d’italià per a empreses.

La majoria de les classes s’imparteixen entre les 8:00 i les 21:00 hores de dilluns a divendres, per això es poden triar els horaris, així com l’inici i la finalització de la formació, segons les necessitats i les preferències.

Com s’avalua el progrés dels participants en les classes d’italià per a empreses?

Flecha

El nostre propòsit és aconseguir que el teu equip pugi de nivell i apliqui tots els coneixements adquirits en el dia a dia.

Per assegurar-nos que el teu equip pot aplicar tot el que ha après al lloc de treball, fem un seguiment continu de la formació i avaluem el rendiment per comprovar que es compleixen els objectius marcats prèviament.