Sol·licitar informació
Inici     Classes d’idiomes per a empreses     Classes d’espanyol per a estrangers
Inici     ...     Classes d’espanyol per a estrangers

Classes d’espanyol per a estrangers per a empreses

Actualment, l’espanyol és la llengua materna de gairebé 500 milions de persones, un 6,2% de la població mundial. I prop de 600 milions de persones utilitzen aquest idioma, el tercer més parlat del planeta. Això ens dona una idea de les oportunitats de negoci que el domini de l’espanyol pot proporcionar a la teva companyia.

I, en el cas que en la vostra organització compteu amb empleats expatriats, facilitar la seva transició cap a la seva nova situació és crucial per al seu èxit i benestar. Les nostres classes d’espanyol per a estrangers estan dissenyades per a accelerar el seu procés d’adaptació, i oferir-los les habilitats lingüístiques necessàries perquè es desenvolupin amb confiança al nou entorn.

Creem el teu pla d’espanyol per a estrangers per a empreses

No et conformis amb un curs estàndard d’espanyol per a estrangers. A Ziggurat co-dissenyem el teu pla personalitzat de classes d’espanyol per a estrangers:

 • Diagnòstic inicial del nivell i perfil del teu equip per a planificar la formació d’espanyol per a estrangers.
 • Classes dinàmiques d’espanyol per a estrangers.
 • Continguts personalitzats perquè apliquin l’après en el dia a dia.
 • Professorat nadiu d’espanyol, titulat i amb àmplia experiència amb professionals.

Treu el màxim partit a les nostres classes d’espanyol per a estrangers!

Tria la teva modalitat preferida per a les classes d’espanyol per a estrangers

Sabem que cada empresa té unes necessitats diferents i, per això, a Ziggurat teniu flexibilitat per a poder triar la modalitat d’ensenyament que s’adapti més bé a les vostres preferències.

En qualsevol modalitat triada, tant la persona responsable de la formació com l’alumnat tindran accés al campus virtual, on trobaran l’assistència i els detalls del curs; i l’alumnat també podrà accedir a les activitats que li proposi el professor o la professora cada setmana.

Espanyol virtual o telefònic per a estrangers

Podeu evitar desplaçaments amb les nostres classes virtuals en directe a través de Zoom: a partir d’una hora de durada i amb la possibilitat de fer-les en grup o one-to-one; també podeu optar per les classes telefòniques one-to-one d’un mínim de 30 minuts.

Espanyol online per a estrangers

Els nostres cursos online d’espanyol per a estrangers inclouen activitats tutoritzades que permeten millorar la comunicació oral, fet que permetrà al teu equip iniciar converses formals i informals amb clients, proveïdors i socis.

Espanyol presencial per a estrangers

Impartim classes in-company d’espanyol per a estrangers a Espanya que s’adapten a les necessitats de la teva empresa: formació contínua, cursos intensius i seminaris de negocis.

Bonifica els teus cursos d’espanyol per a estrangers amb Ziggurat

Amb Ziggurat pots bonificar les classes d’espanyol per a estrangers mitjançant FUNDAE. Ens ocupem de tot!

 • Rebràs informació sobre les ajudes disponibles.
 • T’ajudarem a gestionar el crèdit.
 • T’assessorarem sobre els beneficis a què pot accedir la teva empresa segons el nombre d’empleats.
 • Coordinarem el teu pla de formació a mida.

T’orientarem perquè aprofitis totes les oportunitats al teu abast per accedir a les nostres classes d’espanyol per a estrangers.

Preguntes freqüents

Les classes d’espanyol per a estrangers s’adapten a les necessitats dels empleats?

Flecha

A Ziggurat t’oferim classes d’espanyol per a estrangers totalment personalitzades:

 • Ens adaptem a tots els nivells, perfils professionals i sectors d’activitat.
 • T’oferim diferents modalitats d’ensenyament, tant presencial com online.
 • Pots triar els horaris de les classes, així com les dates d’inici i fi de la formació.
 • Adeqüem el contingut de les classes a la realitat del teu negoci.

A més a més, les nostres classes tenen unes característiques molt interessants per al teu equip:

 • Enfocament pràctic. Les nostres classes se centren en situacions reals i quotidianes, que propicien les habilitats lingüístiques necessàries per a desenvolupar-se en el dia a dia a Espanya.
 • Flexibilitat horària. Entenem que les persones expatriades del teu equip poden tenir horaris intensos. Per això, oferim classes amb un ventall d’horaris ampli i diverses modalitats per tal d’adaptar-nos a les vostres necessitats.

Professorat altament qualificat. El nostre professorat és nadiu i altament qualificat en l’ensenyament d’espanyol com a llengua estrangera, fet que garanteix un aprenentatge efectiu i dinàmic.

Quant de temps és necessari per a completar un curs d’espanyol per a estrangers?

Flecha

La durada dels nostres cursos d’espanyol per a estrangers pot variar. No és el mateix planificar classes d’espanyol per a estrangers principiants que per als qui ja tenen un determinat nivell de l’idioma.

El temps necessari per a completar la formació dependrà, en primer lloc, del nivell inicial i, en segon lloc, dels objectius marcats.

El nostre propòsit és que, al final de les nostres classes, el teu equip sigui capaç d’aplicar tot el que ha après al lloc de treball o en la vida diària.

Quines habilitats comunicatives desenvoluparan els empleats amb aquest curs d’espanyol per a estrangers?

Flecha

Les classes d’espanyol per a estrangers de Ziggurat ofereixen al teu equip l’oportunitat de millorar les seves habilitats comunicatives en aquest idioma:

 • Podran iniciar converses formals i informals en espanyol.
 • Les comunicacions escrites en espanyol seran més clares i efectives.

Tot això et permetrà millorar la imatge i les oportunitats de negoci de la teva companyia i contribuirà a atreure talent. El fet d’oferir a les persones expatriades del teu equip l’oportunitat d’aprendre espanyol demostra el teu compromís amb el seu desenvolupament professional i personal, i això pot millorar la fidelització a la teva empresa.

Posa’t en contacte amb nosaltres per saber com podem ajudar la teva empresa a optimitzar el procés d’adaptació dels vostres professionals expatriats i millorar la seva competitivitat al mercat global.