Inici     Qui som
Inici     Qui som
La nostra història
Després d'una llarga trajectòria en el sector de l'aprenentatge i la consultoria d'idiomes als EUA i a Espanya, Matthew T. Ray va fundar Ziggurat el 2003. A través de les seves experiències professionals a Barcelona, ​​on viu des del 1994, ha conegut moltes persones que, després de passar anys estudiant idiomes, s’adonen que no arriben al nivell mínim que desitgen.

La seva vocació d'ajudar altres professionals a assolir l'alt nivell que ell ha aconseguit en els seus segons idiomes, ha portat en Matthew a crear un sistema pedagògic basat en dues idees: ensenyar a aprendre i fer dels idiomes una part de la vida diària.

Al costat de la seva sòcia, Olga Campoy, i de l'equip Ziggurat, treballa perquè els idiomes s’entenguin com a eines de desenvolupament i perquè les empreses tinguin llibertat per créixer sense fronteres.

Tots tenim la capacitat d'aprendre idiomes i hem de ser els responsables del nostre aprenentatge. Comptar amb el millor professor o amb la tecnologia més avançada no és suficient per garantir l'èxit; cal que hi posem de la nostra part.” Matthew Ray

Per què treballar amb nosaltres

Les empreses han de tenir una base sòlida per créixer. I, en l'aprenentatge d'idiomes, també és important tenir una base sòlida per progressar. Ziggurat, paraula que designa una construcció en forma de torre massissa i esglaonada, característica de l'antiga Babilònia, ens va semblar un bon nom per a la nostra escola corporativa d'idiomes.

Us acompanyem en el camí d'aprendre idiomes, un camí que es fa escalant nivells pas a pas i mantenint allò après amb solidesa.

Aquesta és la cita que ens inspira: “El camí de mil milles comença amb un pas.” Lao Tse.
Why
La nostra raó de ser
Ensenyem a aprendre idiomes perquè les empreses superin barreres lingüístiques i tinguin la llibertat de comunicar-se de forma eficient amb tot el món.
How
Com ho fem
Amb persones que escolten les vostres necessitats i a través d’una avançada plataforma dissenyada per a implementar el vostre pla de formació d'idiomes.
What
Què fem
Formació d'idiomes a mida per a empreses: presencial, virtual, telefònica, online i blended.
Gestió responsable
Som una empresa multicultural que respecta el principi d'igualtat i no discriminació per raó de gènere, orientació sexual, cultura, religió o opinió política.

Com a socis de la Fundació Factor Humà, ens adherim al seu Manifest, amb la voluntat d'exercir la nostra activitat diària de manera ètica i responsable.

Hem col·laborat amb TEDxSantCugat assessorant els ponents a l’hora de preparar les seves presentacions. També hem donat suport a col·lectius vulnerables amb la Fundació ADSIS i hem participat en el programa Làbora. I ens satisfà difondre i recaptar fons per a la Magic Line de l'Hospital Sant Joan de Déu.
Els nostres valors
Integritat i confiança
Ens dediquem a la formació per vocació. Escoltem i comptem amb les competències necessàries per a oferir solucions a mida de qualitat.
Experiència i innovació
Ens adaptem als nostres clients per buscar les solucions més eficients i ajudar-los a afrontar l'aprenentatge d'idiomes des d'una nova perspectiva.
Empatia i inclusió
Respectem tots els col·lectius amb els quals convivim: clients, alumnat, equip, proveïdors i societat en general.
Compromís i eficàcia
Ens responsabilitzem de complir les nostres promeses perquè es compleixin les expectatives de totes les persones.
Equip Ziggurat
Som un equip administratiu i pedagògic especialitzat en la formació per a empreses. Comptem amb professorat nadiu, estable, amb poca rotació i més de 12 anys de mitjana d'experiència en l’ensenyament d’idiomes.
El professorat de Ziggurat

És nadiu, titulat i té una llarga trajectòria professional en l’ensenyament d’idiomes en empreses.

Ha viscut en entorns diferents i sap el que és aprendre un idioma estranger.

Forma un gresol multicultural amb una missió: ensenyar l'alumnat a aprendre i a mantenir allò après.

Coordinació pedagògica
Matthew Ray
Partner and General Manager
Olga Campoy
Partner and Sales Executive
Aisling Dowd
Teacher Coordinator
Mónica Alonso
Pedagogical Administration
Mamés Cisneros
Administrative Technician
Coaches
Emilia Grassi
Coach
Ruth Molloy
Coach
Jim Gardner
Coach
Alguns dels clients que han confiat en nosaltres
Testimonis