Sol·licitar informació
Inici     Classes d’idiomes per a empreses     Classes d’anglès per a empreses     Classes d’anglès per a empreses a Barcelona
Inici     ...     Classes d’anglès per a empreses     Classes d’anglès per a empreses a Barcelona

Classes d’anglès per a empreses a Barcelona

Amb les classes d’anglès per a empreses a Barcelona podràs apujar el nivell del teu equip amb una formació a mida. Millora la vida de les persones i fes créixer la teva organització!

Formació d’anglès a mida per a empreses a Barcelona

Adaptem les classes d’anglès per a empreses a Barcelona al nivell i perfil professional del teu equip, i a les necessitats del vostre negoci.

Oferim diferents opcions de formació per millorar les competències lingüístiques del teu equip: des de classes d’anglès in-company, en grup o individuals, a classes d’anglès virtuals, totes de qualsevol temàtica.

El nostre professorat nadiu té una àmplia experiència en formació d’anglès a companyies de tots els sectors, per això pot personalitzar les classes a les necessitats del teu equip.

Explica’ns què busques amb les nostres classes d’anglès per a empreses a Barcelona i crearem plegats la millor solució per a la teva organització.

CONTINGUTS PERSONALITZATS

Fem proves de nivell i definim objectius a l’inici per planificar la formació d’anglès més adequada.

PROFESSORAT NATIU

El professorat nadiu s’adapta a les necessitats de tots els perfils professionals: des de comercials fins a comandaments intermedis o llocs de direcció.

PROVA DE NIVELL

Impartim el contingut que sol·licita cada empresa: anglès general o classes d’anglès relacionades amb el dia a dia del vostre negoci.

Fes que el teu equip millori les habilitats lingüístiques amb els nostres cursos d’anglès per a empreses a Barcelona

El sistema pedagògic propi de Ziggurat permet treure el màxim rendiment de les classes d’anglès per a empreses. El teu equip notarà els resultats:

 • Millorarà la fluïdesa en les converses professionals en anglès
 • Perfeccionarà la comunicació escrita en anglès, que serà més clara i concisa
 • Podrá iniciar converses formals i informals amb clients i socis
 • Transmetrà més seguretat una millor imatge del negoci amb clients d’altres països
Graphic

Sistema pedagògic de les classes d'anglès a Barcelona

Posem tots els mitjans i recursos a disposició de l’alumnat perquè la formació d’anglès sigui eficient. El nostre servei inclou:

 • Prova de nivell inicial
 • Masterclass gratuïta a l’inici de la formació
 • Pla d’estudis personalitzat
 • Professorat nadiu
 • Classes amb continguts personalitzats
 • Tutor per a dinamitzar l’aprenentatge
 • Campus Virtual amb recursos pedagògics
 • Seguiment mitjançant informes d’assistència, avaluació contínua i enquestes de satisfacció

PREGUNTES FREQÜENTS

Els cursos d’idiomes de Ziggurat es poden bonificar?

Flecha

Tota la formació d’anglès per a empreses a Barcelona es pot bonificar mitjançant la Fundació Estatal per a la Formació per a l’Ocupació (FUNDAE). Ziggurat pot gestionar aquests tràmits perquè la vostra organització pugui aprofitar el crèdit i accedir a una formació en idiomes de qualitat i útil per al negoci.

Es fa un seguiment personalitzat de les classes d’anglès per a empreses a Barcelona?

Flecha

A Ziggurat mesurem el compliment dels objectius pedagògics marcats per l’empresa i l’alumnat. Al nostre Campus Virtual, tant l’alumnat com les persones responsables de la formació tenen accés als detalls de la formació per fer-ne un seguiment: informes d’assistència, avaluació contínua i enquestes de satisfacció.

Les classes d’anglès per a empreses a Barcelona inclouen materials pedagògics?

Flecha

Al Campus Virtual de Ziggurat donem accés a recursos pedagògics perquè la formació sigui completa i l’aprenentatge resulti útil per l'alumnat i l'empresa. El professorat també prepara materials i continguts personalitzats i, si es creu convenient, aconsellen llibres de text o d'altres materials.

Quina durada tenen els cursos d’anglès per a empreses a Barcelona?

Flecha

Segons el nivell inicial de l’equip, la durada de la formació en anglès per a l’empresa pot variar. Amb la nostra eina Language Calculator podràs saber quant de temps necessitaran els empleats per a assolir el nivell que busquen en funció dels objectius marcats.