Sol·licitar informació
Inici     Classes d’idiomes per a empreses     Classes de rus per a empreses
Inici     ...     Classes de rus per a empreses

Classes de rus per a empreses

A Ziggurat us ajudem a millorar les oportunitats de negoci de la vostra empresa amb cursos de rus que s’adaptin ales vostres necessitats. Amb el nostre sistema pedagògic millorarem les competències lingüístiques del vostre equip perquè apliqui el que ha après en el dia a dia. Confieu en el nostre mètode per a seguir creixent!

Creem el teu pla personalitzat de rus per a empreses

Voleu que el nivell del vostre equip pugi? A Ziggurat creem un pla acadèmic personalitzat per a cada empresa i ens adaptem al nivell i al perfil del professionals, als seus objectius i a les necessitats del vostre negoci.

 • Fem un diagnòstic inicial que ens permet planificar els vostres cursos de rus a mida.
 • Dissenyem la formació més adequada per poder assolir els objectius que es proposi la vostra empresa.
 • Impartim classes de rus amb contingut adaptat a les vostres necessitats, amb un enfocament pràctic i dinàmic.
 • El nostre professorat és nadiu, titulat i amb una àmplia experiència en formació de rus per a empreses.
 • Fem un seguiment dels progressos del vostre equip per garantir que es compleixen els objectius marcats.

Després de més de dues dècades dedicats a l’ensenyament d’idiomes per a empreses, a Ziggurat sempre busquem l’excel·lència per oferir els millors resultats als qui confien en el nostre sistema pedagògic.

Tria la teva modalitat preferida per als cursos de rus per a empreses

Sabem que cada empresa té unes particularitats diferents. Per això, els nostres cursos de rus s’ajusten a totes les necessitats. Podeu triar la modalitat formativa que més us convingui, tant si és presencial com online.

Classes de rus virtuals i telefòniques per a empreses

Per evitar desplaçaments, impartim classes de rus virtuals (mínim d’una hora) i telefòniques (mínim de 30 minuts), totes amb una estructura clara, perquè el vostre equip pugui perfeccionar les habilitats comunicatives en aquesta llengua.

Cursos de rus presencials per a empreses

Oferim diverses opcions de cursos de rus en modalitat presencial (formació in company): formació contínua, cursos intensius i seminaris de negocis. El vostre equip tindrà accés a les activitats que li proposi el professorat al nostre Campus Virtual. I la persona responsable de la formació hi podrà consultar l’assistència, així com altres detalls del curs.

Bonifica els teus cursos de rus per a empreses amb Ziggurat

Traieu tot el partit als nostres cursos de rus! Amb Ziggurat podeu bonificar les classes de rus per a empreses mitjançant FUNDAE.

 • Us informem sobre les ajudes disponibles.
 • Us ajudem a gestionar els crèdits.
 • Us assessorem sobre els beneficis a què pot accedir la vostra empresa segons el nombre d’empleats.
 • Coordinem el vostre pla de formació a mida.

Teniu totes les facilitats al vostre abast per beneficiar-vos dels nostres cursos de rus.

Preguntes freqüents

Quant de temps és necessari per a aprendre rus en empreses?

Flecha

Hi ha diferents factors que condicionen el temps que cada equip necessita per a aprendre un idioma:

 • El nivell inicial.
 • El grau de compromís.
 • La rellevància dels continguts per a cada professional.

Per això, consensuem el pla formatiu i els objectius que necessita el vostre equip per fer una estimació del temps necessari per a adquirir les competències professionals desitjades amb les nostres classes de rus per a empreses. Com ho fem?

 • Amb una avaluació inicial de nivell per poder ajustar-nos als objectius.
 • Dissenyant un pla de classes de rus adaptat als continguts, al perfil professional del vostre equip i al sector d’activitat de la vostra empresa.

Ajustem la durada dels nostres cursos de rus a les necessitats del vostre equip, amb la possibilitat de triar l’inici i el final de la formació, així com els horaris de les classes.

Quins són els horaris disponibles per als cursos de rus per a empreses?

Flecha

El mètode formatiu de Ziggurat és flexible per poder adaptar-nos a la realitat de cada empresa. Això significa que podeu triar els horaris de classes que més us convinguin.

Encara que la major part de les classes s’imparteixen entre les 8:00 i les 21:00 hores, de dilluns a divendres, podeu triar tant els horaris com les dates d’inici i finalització dels cursos de rus.

Com s’avalua el progrés dels participants a les classes de rus per a empreses?

Flecha

A Ziggurat consensuem amb la vostra empresa uns objectius per poder desenvolupar les competències lingüístiques professionals del vostre equip i que pugui aplicar el que ha après en el dia a dia. Per això, a fi de garantir el compliment d’aquests objectius de les classes de rus, avaluem el rendiment del vostre equip i en fem un seguiment continu, per mitjà del professorat, d’enquestes i del coach que us assignem.