Monday the 17th of June, 2019
Català | 
English | 
Ziggurat Escuela Corporativa de Idiomas

El vostre aprenentatge, el nostre èxit

Innovative English Training

Equip Ziggurat

Matthew T. Ray és el director i el fundador de Ziggurat Escola Corporativa d'Idiomes. Amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’ensenyament i la consultoria d’idiomes, lidera un equip de professors nadius, titulats i amb una extensa experiència docent.

Tots els nostres professors:

  • Són nadius.
  • Tenen una dilatada trajectòria professional i personal.
  • Aporten diferents accents: la riquesa d’un idioma prové de la diversitat cultural dels seus parlants.
  • Reben formació prèvia sobre la filosofia Ziggurat.
Junts formem un gresol multicultural amb una missió: ensenyar l’alumne a aprendre i fer que mantingui contacte diari amb l’idioma.

Equip directiu

Matthew T. Ray, General Manager. Llicenciat en Filologia Espanyola, màster en Lingüística, candidat doctoral en Teoria de l’Adquisició d’Idiomes, diploma DELTA de Cambridge i Executive MBA d’EADA. Lidera Ziggurat des de la seva fundació l’any 2003. Posseeix una dilatada experiència en consultoria d’idiomes i és especialista en aprenentatge de l’anglès.

Una de les seves funcions com a General Manager de Ziggurat, és tenir cura dels aspectes pedagògics i mantenir un contacte estret amb els professors. En la seva etapa anterior com a director pedagògic nacional de Home English, i també de Cambridge English School, va crear una xarxa de professors a tota Espanya. Actualment està desenvolupant la mateixa tasca a Ziggurat, com a part del nostre pla de creixement per estar presents a tota la península.

Olga Campoy, Client Services Manager. Llicenciada en Belles Arts i Executive Coach (ICF). Es responsabilitza de l’atenció als clients, així com de la comunicació global de la companyia. També assessora professionals i empreses per decidir la millor opció formativa i els ofereix eines de coaching perquè assoleixin millors resultats en l’aprenentatge d’idiomes.

Judit Martos, Office & Communications Manager. Llicenciada en Periodisme i màster en Relacions Públiques i Gabinets de Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva versatilitat i el seu sentit de l’organització la capaciten per ser la nostra Office Manager i a la vegada la responsable de la comunicació online i web 2.0 de l’empresa.

Jenny Smedley, Teacher Coordinator. Master in Language Interpreting and Translating i certificat CELTA. És la responsable dels processos de selecció de professors, de dur-ne a terme el seguiment i de donar suport als docents, d’implementar els programes pedagògics, de supervisar el bon funcionament de les classes, així com d’estar al dia dels materials pedagògics.

Carla Brind, Ruth Molloy i Inge Tuijnman són els coaches online dels alumnes de Ziggurat. Periòdicament, contacten amb els alumnes a través de l’e-mail per fer-ne un seguiment de l’aprenentatge i la satisfacció amb la formació i, d’aquesta manera, donar-los tot el suport possible. A més, tots tres exerceixen com a professors i coordinadors del nostre equip.